ground wire issue

Ask technical questions about your Ford Bronco II here. Technical write-ups on your axle swaps, engine swaps, chop tops, etc. are encouraged.
88broncobob
Posts: 2
Joined: Sun Aug 03, 2014 7:08 pm
Location: Pennsylvania

ground wire issue

Postby 88broncobob » Sun Aug 03, 2014 7:18 pm

I`m having a ground wiire problem. I turn the key and fuel pump doen`t work. I put a new fuel pump in. bought a new plug that you put together yourself. I put the tank back in. I also put a new relay in for the fuel pump. when I tried to jump start it one of the wires hooked to the selonoid started smoking.

User avatar
tekatlarge
Posts: 953
Joined: Tue Jan 17, 2006 8:54 am
Location: Kent, Worshington

Re: ground wire issue

Postby tekatlarge » Mon Aug 04, 2014 8:31 am

Just throwing out a couple of suggestions here. First off is it possible you swapped the wires into the wrong side of the plugs. Also if that is not the case then look for a pinched wire between the pump connector and the pump. Do you have an ohmmeter available? If so check the resistance between the high and low terminals. it should be a low resistance but Not Zero resistance.

Check out the wire from tank to relay real close maybe your problem is there! :cool:
The Tek @ Large
Kent,Worshington
I was borne under a rock. So what's your excuse?

88broncobob
Posts: 2
Joined: Sun Aug 03, 2014 7:08 pm
Location: Pennsylvania

Re: ground wire issue

Postby 88broncobob » Tue Aug 05, 2014 5:43 am

thank you I`ll check into trying those procedures to see if thats my problem


Return to “Bronco Tech”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest