Search found 457 matches

by drofman
Fri Jul 26, 2013 9:15 pm
Forum: Bronco Tech
Topic: cranks fast no start
Replies: 3
Views: 987

Re: cranks fast no start

85 had the 2.8L and it's gear driven not a timing chain. you might pull the dist. cap and see if the dist is turning. like kirkland said if the valve train is not turning it's the gears. if the valve train is turning and the dist. is not turning it may be the pin on the dist gear. just throwing stuf...
by drofman
Sun Jul 21, 2013 3:55 pm
Forum: Chit Chat
Topic: AR15 build
Replies: 17
Views: 1274

Re: AR15 build

HAHAHA Great story Tek. I use my 1000FPS pellet gun on those darn gopher around here cause the neighbors don’t have much of a sense of humor. How this build came about was I took a 2 weeks’ vacation and saved up to take the kid to the river and I went to the Doctors on my 1st day of vacation to chec...
by drofman
Sat Jul 20, 2013 7:17 pm
Forum: Chit Chat
Topic: AR15 build
Replies: 17
Views: 1274

Re: AR15 build

I know you guys are AR Guys but did some work on my Mini 14.
Sent the trigger out to get rid of the creep and set at 2.5 lbs
Put a Houge stock on it.
Installed a SOCOM barrel strut.
Top it off with a Burris Fastfire red dot.
Living here in Cali can’t do a lot.
Below is the before and after.
by drofman
Fri Jul 19, 2013 4:22 pm
Forum: Bronco Tech
Topic: Not your normal power loss from AC
Replies: 9
Views: 1611

Re: Not your normal power loss from AC

What Holes?
by drofman
Sat Jul 13, 2013 1:21 pm
Forum: Bronco Tech
Topic: another tfi question
Replies: 6
Views: 819

Re: another tfi question

You might want to check the connection at the Inertia Swt located on the pass. side towards the firewall. Sometimes they corrode at the connector. The fuel gauge is on it own circuit.
by drofman
Fri Jun 28, 2013 8:46 am
Forum: Bronco Tech
Topic: 4wd switch not lighting up or working?
Replies: 3
Views: 697

Re: 4wd switch not lighting up or working?

This one may be clearer
by drofman
Fri Jun 28, 2013 8:34 am
Forum: Bronco Tech
Topic: 4wd switch not lighting up or working?
Replies: 3
Views: 697

Re: 4wd switch not lighting up or working?

Looks like a couple fuses and a fuse link
by drofman
Tue Jun 18, 2013 3:35 pm
Forum: Bronco Tech
Topic: door dinger?
Replies: 9
Views: 1396

Re: door dinger?

if you take your column covers off and it's the only wire to the key cly.
by drofman
Thu Jun 13, 2013 7:37 pm
Forum: Bronco Tech
Topic: door dinger?
Replies: 9
Views: 1396

Re: door dinger?

You can cut it at the wire on the key cly if you have that apart
by drofman
Sat Jun 01, 2013 4:15 pm
Forum: Bronco Tech
Topic: oil pressure switch removal on 1987 2.9 ltr. bronco 2
Replies: 1
Views: 959

Re: oil pressure switch removal on 1987 2.9 ltr. bronco 2

I have done it with a swt. socket but it's tight. Might have to go at it off center. Good luck.
by drofman
Sat May 04, 2013 8:46 pm
Forum: Bronco Tech
Topic: Engine chocking when accelerating
Replies: 5
Views: 1086

Re: Engine chocking when accelerating

Don't forget to remove the spout when you set the timing.
by drofman
Tue Apr 23, 2013 6:23 pm
Forum: Chit Chat
Topic: New member 1985 eddie bauer edition
Replies: 3
Views: 418

Re: New member 1985 eddie bauer edition

early 85's had a 2.8, later had a fuel injected2.9
by drofman
Tue Apr 23, 2013 6:21 pm
Forum: Chit Chat
Topic: New member 1985 eddie bauer edition
Replies: 3
Views: 418

Re: New member 1985 eddie bauer edition

I see the V6 emblem on the fender and if I correct (I may be wrong or drank too much) you have a 2.8L. Might have to rebuild the carb.
by drofman
Tue Apr 23, 2013 6:13 pm
Forum: Bronco Tech
Topic: wont start, need help
Replies: 4
Views: 1163

Re: wont start, need help

There is no C/B for the starting system (only lumber support, w/shield wiper, power windows). I have to agree with Tex. And by the way, How are you doing Tex? Hope all is well with you and yours. I did the 187 miles of the Mojave road in CA this weekend (well took Friday and Monday off as a V-Day) i...
by drofman
Sat Mar 23, 2013 9:39 am
Forum: Bronco Tech
Topic: Got a 4.0
Replies: 9
Views: 2845

Re: Got a 4.0

Got the motor and dash out.

Go to advanced search